En arena for god mat

Arena Catering

Arena Catering ble stiftet i April 2012.
Vi fikk en gylden mulighet til å ta over kjøkkenet på Vestby Arena for å skape noe selv.

Etter mye papirarbeid, og frustrasjon over byråkratiet sto det endelig Arena Catering AS på Brønnøysund og vi eide vårt eget aksjeselskap.

Siden den gang har det gått litt av seg selv. Vi har blitt lærlingebedrift, og vi har fornyet oss og lært litt på veien.

I skrivende stund er vi på det 10.året. Veien har gått overraskende fort men ikke vært uten krumspring.

Heldigvis elsker vi det vi gjør, og syns det er fantastisk å drive for oss selv. Dette gjør at vi gir litt mer av oss selv ettersom det for det første er meget personlig, samtidig som vi er avhengig av god kvalitet og fornøyde kunder for å kunne beholde driften.

Vi føler oss forpliktet over å gi deg som kunde, en god opplevelse og kvalitet.

Eier og kjøkkensjef

Thomas Bergseng

Nesten 20 års erfaring fra restaurantbransjen som kokk har gitt meg bred kunnskap innenfor matlaging.

Jeg har jobbet på et vidt spekter av, fra kafé til “fine dining”-restauranter.

De siste årene har jeg jobbet som kjøkkensjef på et av Oslos største og mest fremgangsrike cateringfirma.

Jeg er opptatt av nytenking, kvalitet og service og du finner meg ofte på restauranter rundt i hovedstaden på jakt etter nye ideer.

Nå ser jeg frem til å hjelpe deg med små og store arrangement på Arena Catering.

Eier og daglig leder

Henrik Flesche

Med 12 års erfaring fra forskjellige kjøkken i Oslo- området føler jeg det er på tide å bruke mine kunnskaper her hjemme i Vestby.

Jeg har jobbet med det aller meste i min tid og har hentet mine kunnskaper fra meritterte gourmetrestauranter som Statholdergaarden, De fem stuer og Lysebu.

Jeg ser frem til å lage mat for deg og gjerne hjelpe til med kreative forslag til ditt arrangement.

Jeg er også innvlovert i matbloggen “Kokken & Kona”, dog det er kona som står for mesteparten av bloggen. Besøk bloggen her

Rull til toppen