Dette er menyer tiltenkt bryllup og andre arrangementer.
Ved ønske om disse rettene anbefaler vi at du også bestiller kokk i tillegg. Menyen her er et utgangspunkt, men vi vil veldig gjerne skrive menyer som er tilpasset behov, ønsker, budsjett, sesong og eventuelt fasiliteter.
Send oss en mail eller ring for bestilling.Forretter
-
Norske saltbakte beter kr 125,-
Med bringebærvinagrette, salte valnøtter, focaccia og sitronsmør
-
Kveite kr 170,-
Med dill, rugbrød og grønt eple
-
Kamskjell kr 150,-
Med blomkål, kapers og smørsauce
-
Kalv kr 150,-
Med rødbeter, linser og urter
-
Kveite-Laks-Kamskjell kr 155,-
Med valnøttolje, sesam og soya
Hovedretter
-
Kveite kr 260,-
Med grillet paprika, rotgrønnsake og Beurre Blanc
-
Havlaks kr 235,-
Med bulgur, agurk, reddik og brunet smør
-
Bakt torsk på knuste poteter kr 260,-
Med hvitløkssjy og bladsalat
-
Ørret kr 260,-
Med potetpurè, chorizo aigre doux, spinat og hvitløk
-
Okse ytrefilèt kr 300,-
Med sopp, sjallotløk og rødvinssjy
-
Okse, røkt på hickorytre kr 310,-
Med BBQ-selleripurè og røkt rødvinssaus.
-
Lammefilét på bønner kr 280,-
Med spinat og soltørket tomatsjy
Desserter
-
Karamell-lakris terte kr 140,-
Med karamellkrem
-
Sjokoladeterrinne kr 135,-
Med peanøtter, salt karamell og bringebær
-
Timian-"Crumble" kr 130,-
Grønne epler, mascarpone og vaniljekrem
-
Kokosfløte kr 135,-
Med rabarbra og lime