JulEMeny

Vi i Arena catering ønsker alle en riktig god jul med riktig god mat!
Kontakt oss om det er noe du lurer på!

NB: det er en minstebestilling på fem kuverter på varmmat og 10 på buffet.

Juletallerken

kr 395,- pr. kuvert

Fersk norsk ribbe, medisterpølse fra Metervare og medisterkake fra Brødrene Ringstad slakteri i Rakkestad, med epler, rødkål, kokte poteter, rørte tyttebær og julesaus.

Vegetartallerken

kr 315,- pr. kuvert

Vegisterkaker med epler, rødkål, kokte poteter, rørte tyttebær og julesaus laget av grønnsakskraft.

Pinnekjøtt

kr 395,- pr. kuvert

Pinnekjøtt fra brødrene Ringstad slakteri i Rakkestad med hjemmelaget rotmos, vossakorv, sennep, kokte poteter og pinnekjøttsjy.

Gla'kylling

kr 280,- pr. kuvert

Estragonconfitert kyllinglår med marinert rødkål, poteter bakt med urtesmør og sjalottløksaus.

Gla'laks

kr 290,- pr. kuvert

Pannestekt laks med erteemulsjon, nøttesmør og syltede agurker. Poteter bakt med urtesmør.

Julens koldttallerken

kr 215,- pr. kuvert

Ribbe, sylte og medisterkaker.
Røkelaks, eggerøre, skagenrøre og edamer.
Serveres porsjonsvis med tilbehør, rundstykke og smør.

Julens snitter

kr 180,- pr. kuvert

Ribbe og rødkål med appelsin.
Medisterkake med krydderemulsjon og tyttebær.
Røkelaks med eggerøre og pepperrot.
Skagenrøre med dill.
Edamer med saltet agurk.

Juletapas

kr 445,- pr. kuvert

  • Chili- og limeglasert ribbe
  • Medisterkaker fra Metervare med karamellisert løk, urter og tyttebær
  • Kyllingklubber med akasiehonning og chipotle-rub
  • Saltbakte småpoteter med juleaioli
  • Søtpotet med gulrot- og appelsinkrem, pecan-nøtter
  • Saltet agurk med bakt hvitløk og gresk yoghurt
  • Langtidsbakt laks med skall av ristet sesam, chili, syltet ingefær og koriander
  • Frisk hjertesalat med honning- og olivenoljevinaigrette og urter
  • Ruller med spekeskinke, pestoaioli og isbergsalat
  • Foccacia og aioli

Arenas julekoldtbord

kr 475,- pr. kuvert

  • Honning- og limeglassert ribbe med rødkål
  • Kalkunbryst og waldorfsalat
  • Spekematanretning med potetsalat og flatbrød
  • Sylte med sennepskrem
  • Hjemmerøkt laks med eggerøre 
  • Hjertesalat med saltristede nøtter, chevre og honningvinaigrette 
  • Frisk salat med vinaigrette 
  • Brød og smør 

Tillegg for koldtbord

Ribbe, medisterkake og julepølse med epler, rødkål, kokte poteter, tyttebær og julesaus.

kr 175,- pr. stk

Karbonade med bløtstekt løk

kr 41,- pr. stk

Brødbuffet med smør og aioli

kr 37,- pr. stk

Dessert

Riskrem med bringebærsaus og kirsebær

kr 110,- pr. stk

Eplecrumble tilsmakt timian med Mascarpone- og vaniljekrem

kr 125,- pr. stk

Sjokolademousse med appelsin og marinerte bær

kr 125,- pr. stk

Rull til toppen